www.ferospoj.cz :: Věž elektronická hra s časovačem (19.05.2024 - 00:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Věž elektronická hra s časovačem

Věž elektronická hra s časovačem - jedná se o napínavou hru pro celou rodinu. Hráči hází kostkou a každé kolo postupně vytahují z věže hrací kameny s barvou, která odpovídá barvě na hrací kostce. Kámen, který vytáhnou, položí stranou. Na vytažení kamene mají však stanovený časový limit, který je doprovázen zrychlujícím se pípáním. Pokud limit nesplní, elektronický podstavec věž shodí. Hráči si mohou vybrat ze 2 módů - první je těžší 15 sekundový, a pak druhý o něco snadnější na 30 sekund, než věž spadne. Komu věž spadne, musí splnit úkol, který si vylosuje na kartičce.

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testovány od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Věž elektronická hra s časovačem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!