www.ferospoj.cz :: Veselý didaktický trojúhelník s aktivitami (05.05.2024 - 05:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Veselý didaktický trojúhelník s aktivitami

Veselý didaktický trojúhelník s aktivitami - to znamená nekonečné množství aktivit pro vaše děti! Trojúhelník má pět stran, na kterých naleznete různé druhy zábavy jako například bludiště, různé barvy, zrcátko nebo zvířátka. Barevné provedení zaujme každého malého objevitele. Vše je vyrobeno z odolného materiálu, která zaručuje dlouholetou výdrž. Mimo jiné tento produkt pomáhá učit se koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku a prostorové vnímání. 

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. A v souladu s touto ideou se snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček této doby. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Veselý didaktický trojúhelník s aktivitami naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!