www.ferospoj.cz :: Velké kostky v plastovém boxu, 85 ks (18.05.2024 - 17:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Velké kostky v plastovém boxu, 85 ks

Velké kostky v plastovém boxu - jedná se o speciálně tvarované plastové kostky v praktickém balení, které jsou vhodné pro všechny malé stavitele. Kostky se dají snadno sklidit a přenášet díky praktickému boxu s uchy. Tyto kostky jsou vynikajícím pomocníkem při rozvoji inteligence a představivosti vašeho dítěte a rozvíjí jeho jemnou motoriku. Zlepší koordinaci dětských rukou a zabaví malé stavitele na dlouhé hodiny! Stavět mohou děti i na cestách. Jedno balení obsahuje 85 kostek, ze kterých si dítě může postavit cokoliv bude chtít, záleží jen na jeho fantazii.

Značka Dolu Toys vyrábí hračky již od roku 1975. Všechny jejich tříkolky, odrážedla, nákladní automobily, vzdělávací hračky, dívčí hračky, pedálová i elektrická vozítka, sportovní hračky, houpačky a další jsou vyráběny v Turecku, přičemž při jejich výrobě jsou používány nejmodernější technologie vstřikování a tvarování plastů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Velké kostky v plastovém boxu, 85 ks naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!