www.ferospoj.cz :: Vědro stavební, Den Braven (28.04.2024 - 00:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vědro stavební, Den Braven

vědro stavební, DEN BRAVEN

Vědro stavební, Den Braven je vhodné pro míchání sypkých pytlovaných hmot s vodou - malty, betony, spárovací hmoty, samonivelační hmoty. Stavební vědra jsou praktickým pomocníkem nejen pro zedníky, využití pro ně mohou najít také zahrádkáři, kteří je mohou používat například na odnášení shrabaného listí, posečené trávy plevele nebo popadaného ovoce. Řemeslníci jej dále mohou využít také k omývání pracovního náčiní, k nošení vody, stavebních lepidel či stavební suti.

Vlastnosti stavebního vědra

Stavební vědro je vyrobeno z pružného materiálu, který nepraská a je snadno omyvatelný. Navíc má vyztužený horní okraj, a proto se ucho vědra snadno nevytrhne. Můžete si vybrat obyčejné vědro či vědro s výlevkou, pro snadnější přelévání tekutých materiálů.

Prodej stavebního vědra, Den Braven je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vědro stavební, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!