www.ferospoj.cz :: Večeře pro dva (02.05.2024 - 13:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Večeře pro dva

Večeře pro dva je originální příslušenství pro rodiny zvířátek Sylvanian family. Set obsahuje vše, co potřebujete pro romantickou tříchodovou večeři pro dva (více než 40 dílků). Na jídelní stůl (není součástí balení) připravte karafu s vodou, sklenice, talíře, příbory, sůl, pepř a báječná večeře může začít. Figurky nejsou součástí balení, ale lze je jednoduše dokoupit.

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), což umožňuje připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Večeře pro dva naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!