www.ferospoj.cz :: Vazelína bílá ve spreji, Den Braven (29.03.2024 - 06:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vazelína bílá ve spreji, Den Braven

Vazelína ve spreji TECTANE je speciální mazivo od výrobce Den Braven. Je vodoodpudivá, nestéká, snižuje tření a zvyšuje kluznost. Využití nalezne při mazání nejrůznějších mechanických pohonů, ať už se jedná o ozubené převody, řetězové pohony, elektrické spínače, pákové mechanismy či o panty, ložiska, zámky apod. Vazelínu můžete také využít pro konzervaci elektrických kontaktů baterií.

Aplikace: Před použitím sprej důkladně protřepejte a z podkladu důkladně odstraňte mastnotu. Tenkou vrstvu vazelíny nanášejte rovnoměrně ve vzdálenosti cca 20 cm od podkladu. Takto vytvořený mazací film bude vysoce tepelně odolný. Vazelína má bílou barvu a je dodávána ve spreji o objemu 400 ml. 

Prodej vazelín ve spreji je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vazelína bílá ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!