www.ferospoj.cz :: Vahadlová houpačka 1,71 x 0,55 x 0,47 m (04.05.2024 - 17:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vahadlová houpačka 1,71 x 0,55 x 0,47 m

Tato houpačka nesmí chybět na žádné zahradě. Houpačka se, zároveň s pohybem nahoru a dolů, točí dokola (360°). Díky vyvážení houpačky se mohou houpat společně i děti různých hmotností. Vyrobena z oceli – konstrukce je potažená trvalou ochranu proti korozi. Snadné uchopení madla a tvarované pohodlné plastové sedačky. Snadná montáž, která trvá cca 1 hod. Kotevní kolíky jsou součástí balení pro zvýšení stability. Pouze pro venkovní použití. Vhodné pouze pro domácí využití (není určeno pro dětská veřejná hřiště, školky apod.). Vždy pod dozorem dospělé osoby. 

Plum je rodinná značka, která je na trhu více než 30 let. Své hračky vyrábí, tak aby děti mohly trávit čas venku. Jejich výrobky jsou udržitelné, odolné a bezpečné. Zaměřují se primárně na trampolíny, skluzavky a houpačky. Najdete u nich však i hračky na hraní doma. Ve společnosti Plum® chtějí, aby hraní inspirovalo, rozvíjelo.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vahadlová houpačka 1,71 x 0,55 x 0,47 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!