www.ferospoj.cz :: Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji, Den Braven (23.04.2024 - 14:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji, Den Braven

Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji je určený pro uvolnění zalehlých a zoxidovaných šroubových a maticových spojů a varianta s mrazovým efektem je pro uvolnění zkorodovaných šroubových spojů, kluzných uložení nebo táhel. Odstraňuje zbytky olejů a dehtu ze všech kovů. Chrání před korozí, odpuzuje vlhkost a vodu z elektrických kontaktů a kabelů. Není agresivní vůči lakům a kovům. Po aplikaci prostředek rychle penetruje na místo určení a uvolňuje spoj. Nepostradatelný pomocník při údržbě ve strojírenství, v automobilovém průmyslu, servisních opravách či výrobě.

Použití: Odstraňte uvolněnou nečistotu a rez z okolí spoje nebo součástky. Dózu řádně protřepejte. Držte dózu dnem dolů a stříkejte ze vzdálenosti asi 10 až 15 cm na spoj, který je potřeba uvolnit, po dobu 5 až 10 sec.. Nechte uvolňovač působit 1 až 2 minuty než se pokusíte oddělit zatuhlé či zrezivělé součásti. Pokud je to nezbytné, opakujte celý postup znovu.

Prodej uvolňovačů šroubů a rzi ve spreji je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!