www.ferospoj.cz :: Utahovák ráčnový pneumatický, 1/2", 64 Nm, EXTOL PREMIUM (29.03.2024 - 13:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Utahovák ráčnový pneumatický, 1/2", 64 Nm, EXTOL PREMIUM

Utahovák ráčnový pneumatický, 1/2", 64 Nm, EXTOL PREMIUM

Pneumatický ráčnový utahovák je vhodný k utahování a povolování závitových spojů. Jeho malé rozměry a nízká hmotnost (1,1 kg) umožňují přístup do těžko přístupných míst, proto jej využijete např. při opravách automobilů nebo při práci na ocelových konstrukcích apod. Předností pneumatického ráčnového utahováku je především rychlost provedené práce. Rázový utahovák má přepínač směru otáčení a je možné nastavení utahovacího momentu. Maximální utahovací moment je 64 Nm.

Pneumatické nářadí funguje na základě stlačeného vzduchu, který je čerpán připojením ke kompresoru. Pneumatické nářadí je spolehlivější než nářadí elektrické, protože obsahuje méně součástek, a má tak menší nároky na opravy. Tělo a součástky jsou kovové, čímž je zaručena vysoká odolnost a dlouhá životnost. Pneumatické nářadí se vyznačuje tišším chodem, protože nemá elektromotor. Kovové součástky navíc umožňují delší dobu nepřetržitého provozu.

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Utahovák ráčnový pneumatický, 1/2", 64 Nm, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!