www.ferospoj.cz :: USB kabel CellularLine se třemi adaptéry Lightning + Micro USB + USB-C (16.04.2024 - 20:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

USB kabel CellularLine se třemi adaptéry Lightning + Micro USB + USB-C

USB kabel se třemi adaptéry představuje univerzální řešení pro nabíjení i datový přenos pro všechny modely smartphonů a tabletů na trhu. K USB kabelu jsou připojeny dvě redukce, které umožní proměnit základní micro USB konektor na konektor Lightning nebo USB-C. Díky tomuto univerzálnímu kabelu 3v1 máte možnost připojení jakéhokoliv konektoru. Díky certifikaci MFI maté zaručeno bezproblémové připojení se všemi Apple produkty.

Prodej USB kabelů se třemi adaptéry je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu USB kabel CellularLine se třemi adaptéry Lightning + Micro USB + USB-C naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!