www.ferospoj.cz :: USB datový kabel L CellularLine s konektorem microUSB (29.04.2024 - 19:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

USB datový kabel L CellularLine s konektorem microUSB

USB datový kabel L CellularLine oceníte, pokud při nabíjení chcete i synchronizovat data vašeho zařízení s microUSB konektorem. Nový praktický kabel Cellularline se zahnutými konektory USB - micro USB představuje praktické řešení, které ušetří místo a umožní připojit nabíječku například do těsných prostorů například za nábytek. Zahnutý konektor microUSB pak oceníte při používání telefonu v posteli, kdy nepřekáží jako klasický rovný kabel. Jeho délku 200cm oceníte zejména na místech, která jsou ve větší vzdálenosti od zásuvky a můžete tak dobíjet Váš smartphone či tablet třeba z pohodlí křesla nebo pohovky.

Prodej datového USB kabelu L CellularLine je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu USB datový kabel L CellularLine s konektorem microUSB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!