www.ferospoj.cz :: USB datový kabel Cellularline SC s USB-C konektorem, Huawei SuperCharge technologie (29.04.2024 - 21:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

USB datový kabel Cellularline SC s USB-C konektorem, Huawei SuperCharge technologie

USB datový kabel Cellularline SC oceníte, pokud při nabíjení chcete i synchronizovat data vašeho zařízení s USB-C konektorem. Díky podpoře technologie SuperCharge® se hodí zejména ke všem moderním zařízením Huawei, které dokáže nabíjet tou nejvyšší možnou rychlostí. Jedná se o modely např. Huawei P10, P10 Plus, Mate 9, Mate 9 Pro, Mate 10 Pro. Datový přenos zvládne kabel s rychlostí až 480 Mbps.

Prodej datových USB kabelů Cellularline SC je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu USB datový kabel Cellularline SC s USB-C konektorem, Huawei SuperCharge technologie naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!