www.ferospoj.cz :: Univerzální silikonový držák do auta Cellularline HANDY PAD (25.04.2024 - 22:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální silikonový držák do auta Cellularline HANDY PAD

Univerzální silikonový držák Cellularline Handy Pad je skvělým pomocníkem pro uchycení vašeho mobilního telefonu na palubní desku auta. Pevně drží telefon a zároveň umožní jeho pohodlné ovládání. Držák díky speciálnímu adhezivnímu povrchu přilne k palubní desce, není potřeba ho lepit. Použití je velmi snadné, stačí vložit telefon mezi silikonové opěrky, které zabrání vypadnutí či vyklouznutí telefonu během jízdy. Silikonové opěrky jsou šetrné k vloženému přístroji. Držák si poradí i s mírným zakřivením povrchu. Primárně je určen do automobilu, ale lze ho použít i jako stojánek na stůl. Do držáku padnou všechny mobilní telefony s tloušťkou do 10 mm.

Prodej držáků do auta Cellularline Handy Pad je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální silikonový držák do auta Cellularline HANDY PAD naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!