www.ferospoj.cz :: Univerzální pouzdro Cellularline Slide&Click s odklápěcí horní částí, PU kůže (19.04.2024 - 19:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální pouzdro Cellularline Slide&Click s odklápěcí horní částí, PU kůže

Ochranné pouzdro Cellulalrine Slide&Click dokáže spolehlivě ochránit Váš mobilní telefon před škrábanci, nečistotami a poškozením způsobeným pády. Telefon jednoduše přichytíte do vnitřních rozevíracích kleští a zavřené pouzdro zajistíte silným magnetem. Vnitřní strana je vybavena kapsou na kreditní kartu, takže pouzdro může částečně nahradit i peněženku. Pro pořizování fotografií snadno  zpřístupníte čočku překlopením horní část pouzdra po celém obvodu. Povrch pouzdra je protiskluzový.

Prodej ochranných pouzder Cellularline Slide&Click je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální pouzdro Cellularline Slide&Click s odklápěcí horní částí, PU kůže naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!