www.ferospoj.cz :: Univerzální magnetický držák FIXED FIXM3 pro mobilní telefony s adhesivní přísavkou (28.03.2024 - 20:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální magnetický držák FIXED FIXM3 pro mobilní telefony s adhesivní přísavkou

Magnetický držák mobilních telefonů FIXED FIXM3 je skvělým pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Univerzální držák můžete přichytit pomocí vysoce adhezivní přísavky na čelní sklo automobilu a díky otočnému kloubu si ho nasměrujete do zorného pole přesně podle Vašich potřeb. Váš mobilní telefon bude k držáku stabilně přichycen i při velkých otřesech způsobených stavem silnice. Největší výhodou tohoto držáku je jednoduché vložení telefonu - jednoduše přiložíte mobil s kovovou destičkou či lepícím žetonem na zadní straně či obalu k držáku a můžete vyrazit. Destičku lze například vložit mezi mobilní telefon a ochranný kryt. 

Prodej držáků telefonů do auta FIXED FIXM3 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální magnetický držák FIXED FIXM3 pro mobilní telefony s adhesivní přísavkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!