www.ferospoj.cz :: Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab SuperGrip 2 pro mobilní telefony a smartphony (29.04.2024 - 21:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab SuperGrip 2 pro mobilní telefony a smartphony

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab SuperGrip 2 je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Držák můžete umístit dle libosti a dispozic vozidla na palubní desku nebo čelní sklo. Díky své exkluzivní super přilnavé přísavce bude držák stabilní a pevně uchycený na obou místech. Krátké rameno je méně citlivé na vibrace pro optimální stabilitu zařízení. Do držáku se snadno vejde zařízení bez pouzdra i s pouzdrem. Držák můžete otáčet v rozsahu 360°, chcete-li například mobilní telefon používat jako GPS navigaci. Díky nastavitelnému rámečku je držák kompatibilní s většinou chytrých telefonů.

Prodej držáků telefonů do auta CellularLine Crab SuperGrip 2 je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab SuperGrip 2 pro mobilní telefony a smartphony naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!