www.ferospoj.cz :: Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno (27.04.2024 - 06:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab slouží k uchycení přenosných zařízení do auta, jako jsou mobilní telefony nebo GPS navigace. Použití je snadné, přístroj pouze zasunete do držáku a polstrované okraje kleští se postarají o jeho bezpečné zajištění během jízdy. Rotační hlava držáku umožňuje nastavit si zařízení horizontálně i vertikálně. Držák se jednoduše připevní na čelní sklo nebo palubní desku pomocí přísavného zařízení s "easy lift" páčkou. Tím je zajištěna maximální přilnavost, a to i na zakřivené povrchy. Flexibilní rameno snižuje vibrace během jízdy na minimum.

Prodej držáků do auta CellularLine Crab je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!