www.ferospoj.cz :: Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab Disk pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno (20.04.2024 - 08:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab Disk pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno

Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab Disk je skvělým pomocníkem pro uchycení vašeho mobilního telefonu na čelní sklo nebo palubní desku. Držák umožňuje pohodlné ovládání telefonu. Disponuje kleštěmi, které mají nastavitelnou šířku přesně podle rozměrů zařízení. Použití je snadné, přístroj pouze zasunete do držáku a kleště se postarají o jeho bezpečné zajištění během jízdy

Prodej držáků do auta CellularLine Crab Disk je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák s přísavkou CellularLine Crab Disk pro mobilní telefony a smartphony, flexibilní rameno naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!