www.ferospoj.cz :: Univerzální držák FIXED FIX s přísavkou (29.03.2024 - 06:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák FIXED FIX s přísavkou

Univerzální držák FIXED je ideální volbou pro uchycení vašeho chytrého telefonu v autě. Držák nabízí rychlé upnutí telefonu díky důmyslnému systému sevření bočních úchytů. Použití je snadné, telefon pouze zasunete do držáku a gumové okraje kleští se postarají o jeho bezpečné zajištění během jízdy. Pomocí kloubu držáku lze telefon natočit do libovolného úhlu. Držák je nastavitelný v plném rozsahu 360° s uchycením na čelní sklo prostřednictvím přísavky. Umožňuje také pohodlné připojení nabíječky či audio kabelu do vloženého přístroje.

Prodej držáků do auta FIXED FIX je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák FIXED FIX s přísavkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!