www.ferospoj.cz :: Univerzální držák FIXED Click s přísavkou na sklo nebo palubní desku (24.04.2024 - 06:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák FIXED Click s přísavkou na sklo nebo palubní desku

Univerzální držák mobilních telefonů FIXED Click je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Držák můžete přichytit pomocí podstavce s extra silnou přísavkou na čelní sklo či palubní desku a díky otočnému kloubu v rozsahu 360° si ho nasměrujete přesně podle Vašich potřeb. Váš telefon bude bezpečně uložen i při sebevětších otřesech způsobených stavem silnice. Největší výhodou tohoto držáku je jednoduché vložení telefonu - stačí jednou rukou přiložit telefon mezi kleště držáku a po lehkém přitlačení se kleště samy secvaknou a telefon zajistí. Vnitřky kleští jsou pogumované, takže se nemusíte bát o odření či jiné poškození Vašeho telefonu. Další praktickou předností držáku FIXED Click je úchyt na nabíjecí kabel na zadní straně, takže Vaše pozornost nebude snížena hledáním kabelu pod palubní deskou či sedačkou. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Prodej držáků telefonů do auta FIXED Click je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák FIXED Click s přísavkou na sklo nebo palubní desku naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!