www.ferospoj.cz :: Univerzální držák do ventilace s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Wing (20.04.2024 - 11:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák do ventilace s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Wing

Univerzální držák do automobilu Cellularline Handy Wing s nabíjecím adaptérem vám umožní bezdrátově nabíjet váš mobilní telefon během jízdy. Rychle a bezpečně dobije všechny telefony s podporou bezdrátového nabíjení. Držák Handy Wing jednoduše připevníte do ventilace, drží pevně a vydrží veškeré otřesy způsobené jízdou. Použití je snadné, telefon pouze zasunete do držáku a gumové okraje kleští se postarají o jeho bezpečné zajištění během jízdy. Pomocí kloubu držáku lze telefon natočit do libovolného úhlu. Po umístění telefonu do držáku se telefon díky indukci začne okamžitě nabíjet. Speciální technologie bezdrátového nabíjení Wideactive™ 2 pomocí dvou cívek doplňuje energii telefonu konstantním proudem a zabraňuje tak případnému přehřátí.

Univerzální držák do automobilu Cellularline Handy Wing nabízíme ve dvou variantách:

  • [3345001] Cellularline Handy Wing Pro s přibaleným nabíjecím  USB-C kabelem
  • [3345002] Cellularline Handy Wing s přibaleným nabíjecím microUSB kabelem

Prodej držáků do auta Cellularline Handy Wing je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák do ventilace s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Wing naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!