www.ferospoj.cz :: Univerzální držák do ventilace Cellularline Handy Wing Pro (23.04.2024 - 17:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák do ventilace Cellularline Handy Wing Pro

Univerzální držák Cellularline Handy Wing Pro představuje praktický doplněk pro uchycení vašeho mobilního telefonu během cestování autem. Držák je určený pro připevnění do mřížky ventilace. Díky gravitačnímu systému uchycení se kleště držáku samy sevřou vahou telefonu a bezpečně ho uchytí, drží pevně a vydrží veškeré otřesy způsobené jízdou. Gumové vnitřní krytky kleští držáku ochrání telefon před případným poškrábáním. Stylové provedení v kombinaci stříbrné a černé skvěle zapadne do interiéru vozu.
Prodej držáků do auta Cellularline Handy Wing Pro je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák do ventilace Cellularline Handy Wing Pro naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!