www.ferospoj.cz :: Univerzální držák do ventilace auta s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Roll (19.04.2024 - 06:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák do ventilace auta s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Roll

Univerzální držák Cellularline Handy Roll je skvělým pomocníkem při cestováním autem. Držák FIXED Roll dokáže v autě bezpečně udržet váš telefon a zároveň mu během jízdy doplní energii. Rychlé bezdrátové nabíjení se standardem Qi se spustí okamžitě po vložení telefonu do držáku. Díky technologii Wideactive™ 1 je nabíjecí cívka uvnitř držáku chráněna proti přehřátí a váš telefon tak bude při nabíjení plně v bezpečí. Handy Roll je určen pro uchycení do ventilační mřížky vašeho vozu. I přes svou malou velikost hravě zvládne udržet smartphony až do šíře 8,3 cm

Telefon je uchycen pomocí speciálních kleští s rolovacím systémem. Kleště mají gumové rolovací válečky s nastavitelnou šířkou a přizpůsobí se tak rozměrům mobilního telefonu. Držák zajistí jeho bezpečné držení během jízdy. Pro bezpečné používání telefonu během jízdy si pomocí otočného kloubu nastavíte telefon do ideálního úhlu tak, aby byl v případě potřeby pěkně na očích.

Prodej držáků do auta Handy Roll je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák do ventilace auta s funkcí bezdrátového nabíjení Cellularline Handy Roll naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!