www.ferospoj.cz :: Univerzální držák Cellularline Pilot Instant Wireless s funkcí bezdrátového nabíjení (19.04.2024 - 17:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák Cellularline Pilot Instant Wireless s funkcí bezdrátového nabíjení

Univerzální držák do automobilu Cellularline Pilot Instant Wireless je ideální pomocník k uchycení vašeho mobilního telefonu během jízdy v automobilu. Držák zároveň díky Qi kompatibilitě rychle a bezpečně dobije všechny telefony s podporou bezdrátového nabíjení. Držák je možno upevnit na palubní desku nebo čelní sklo pomocí přísavného podstavce. Telefon v držáku jistí elektronické kleště ovládané pomocí dotykových tlačítek na stranách držáku. Po umístění do držáku se telefon díky indukci začne okamžitě nabíjet. Pomocí otočného kloubu si snadno natočíte displej telefonu. Samotný držák si bere proud pomocí nabíjecího adaptéru s USB-C kabelem, které najdete v balení. 

Prodej držáků do auta Cellularline Pilot Instant Wireless je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.



 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák Cellularline Pilot Instant Wireless s funkcí bezdrátového nabíjení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!