www.ferospoj.cz :: Univerzální držák CellularLine Pilot Active s přísavkou a funkcí bezdrátového nabíjení (25.04.2024 - 14:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální držák CellularLine Pilot Active s přísavkou a funkcí bezdrátového nabíjení

Univerzální držák do automobilu Cellularline Pilot Active vám umožní bezdrátově nabíjet váš mobilní telefon během jízdy. Bezpečně dobije všechny telefony s podporou bezdrátového nabíjení. Držák je možno připevnit na palubní desku nebo čelní sklo. Posuvné kleště bezpečně drží telefon i při sebevětších otřesech způsobených jízdou. Díky otočnému kloubu držáku si můžete telefon nastavit do horizontální i vertikální polohy. Po vložení do držáku se telefon díky indukci začne okamžitě dobíjet. Nabíječka využívá technologii Wideactive™ 1 s jednou cívkou, která zaručuje kontinuální nabíjení a zároveň zabraňuje přehřívání telefonu během nabíjení. Samotný držák si bere proud pomocí přibaleného microUSB kabelu.

Prodej držáků do auta Cellularline Pilot Active je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.



 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální držák CellularLine Pilot Active s přísavkou a funkcí bezdrátového nabíjení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!