www.ferospoj.cz :: Univerzální cestovní adaptér CellularLine (28.03.2024 - 12:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Univerzální cestovní adaptér CellularLine

Univerzální cestovní adaptér CellularLine ulehčí život každému cestovateli. Nebudete už muset pokaždé při balení kufru na to, jaký typ zásuvky se v cílové destinaci používá. Tato univerzální a velmi skladná redukce je vhodná pro všechny klasické zástrčky bez uzemnění. Pracuje s provozním napětím do 250 V/AC a maximálním jmenovitým proudem 16 A. Lze ji použít ve 150 zemích po celém světě - konkrétní výčet naleznete v technickém infu níže.

Upozornění: Adaptér není vhodný pro hybridní zástrčky typu E/F (s uzemněním)!

Prodej cestovních adaptérů CellularLine je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Univerzální cestovní adaptér CellularLine naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!