www.ferospoj.cz :: Unašeč pro fíbrové kotouče se suchým zipem (20.04.2024 - 11:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Unašeč pro fíbrové kotouče se suchým zipem

Disky pro fíbrové kotouče jsou unašeče s průměrem závitu M14 a průměrem kotouče 125 mm od výrobce VERTO. Disky jsou kompatabilní se všemi kotouči (brusné, leštící, atp.) na suchý zip, který urychluje jejich výměnu. Disk bez stopky je určen do úhlových brusek a leštiček se závitem M14, disk se stopkou je pak možné upnout do sklíčidla např. u aku vrtaček.

Prodej unašečů pro fíbrové kotouče je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Unašeč pro fíbrové kotouče se suchým zipem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!