www.ferospoj.cz :: Ultratenká powerbanka CellularLine FREEPOWER SLIM s microUSB konektorem (18.04.2024 - 04:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ultratenká powerbanka CellularLine FREEPOWER SLIM s microUSB konektorem

Ultratenká powerbanka CellularLine FREEPOWER SLIM nabízí ve svém kompaktním rozměru nadstandardní kapacitu 5 000 či dokonce 10 000 mAh. Dokáže ve vysoké rychlosti několikrát dobít i nejnovější smartphony s konektorem micro USB. Funkce simultánního nabíjení umožňuje zároveň dobíjet powerbanku a nabíjet připojené zařízení. Stav nabití powerbanky indikuje LED dioda a micro USB kabel je součástí balení. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost umožňují mít powerbanku vždy v tašce či batohu.

Prodej powerbank Cellularline je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ultratenká powerbanka CellularLine FREEPOWER SLIM s microUSB konektorem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!