www.ferospoj.cz :: Úhelník spojovací pozinkovaný, s prolisem (29.03.2024 - 11:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Úhelník spojovací pozinkovaný, s prolisem

Spojovací tesařské úhelníky s prolisem jsou vyrobeny z kvalitní oceli, žárově pozinkované pro ochranu proti korozi. Nejprodávanější úhelníky pro běžné tesařské spoje na dřevostavbách. Díky velkému prolisu mají tyto úhelníky vyšší únosnosti a jsou tak vhodné i pro spojování větších dřevěných prvků.
Rohy
tesařských úhelníků jsou zkosené. Předvrtané otvory o pr. 5 mm umožňují kotvení na konvexní hřebíky, speciální tesařské vruty či univruty, k dispozici také dva větší otvory o pr. 11 mm pro kotvení na závitovou tyč či stavební svorník. Tloušťka závisí na rozměru úhelníku viz. níže info ve zkratce.

 Spojovací úhelník

(kliknutím na obrázek jej zvětšíte)

Rozměrové varianty spojovacích úhelníků, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. V nabídce máme celou řadu dalších tesařských prvků, navštivte související produkty či kategorie a nakupte s výjimkou dřeva veškerý spojovací materiál na stavbu jakékoliv dřevostavby!

Pro kotvení k dřevěným prvkům doporučujeme použít speciální vruty do tesařského kování s půlkulatou nebo plochou talířovou hlavou. Zajistíte tak pevný a esteticky vzhledný spoj.

Prodej spojovacích tesařských úhelníků s prolisem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Úhelník spojovací pozinkovaný, s prolisem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!