www.ferospoj.cz :: Ubytování na statku, U Pešků, Mojné (Český Krumlov 5 km) (28.03.2024 - 14:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ubytování na statku, U Pešků, Mojné (Český Krumlov 5 km)

Ubytování jižní Čechy na Statku u Pešků.

Plánujete navštívit jižní Čechy a sháníte ubytování? Ubytování v soukromí, v klidném prostředí malé vsi? Pak jste na té správné stránce! Rádi Vás ubytujeme na našem statku v Mojném, v malé vesničce na Českokrumlovsku.

Naše nabídka ubytování je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak pro skupinu dobrých přátel (kapacita privátů až 9 osob). Ubytování u nás však najdou i samostatné páry či cyklisté. Pouze ubytování v soukromí Vám přinese ten správný klid pro Vaší dovolenou. Ubytování Vám nabízíme celoročně a pevně věříme, že se Vám u nás bude dobře odpočívat v jakémkoliv ročním období! Dovolená jižní Čechy .

Již třetí sezónu Vám nabízíme levné ubytování na našem statku, v nově zrekonstruovaných apartmánech/pokojích. Naše nabídka ubytování je vhodná jak propobyty rodiny s dětmi, tak pro skupiny (kapacita privátů až 9 osob), ale za přijatelné ceny se u nás můžete ubytovat i ve dvou . 

Nabízíme Vám CELOROČNĚ k ubytování dva nově zrekonstruované priváty v obytné části našeho statku. Oba priváty lze využít jako velký byt. Každý budete mít vlastní soukromí a přítom budete všichni pohromadě! Ubytování nabízíme za velmi příznivou cenu, ceník ubytování naleznete zde.

 

Máme pro Vás lidové ceny co se týče ubytování na Českokrumlovsku  v jižních Čechách naše ceny     začínají  od 200kč/noc os. 

 

Více Vám prozradí naše webové stránky kde najdete foto i cestu  na

ubytování Českokrumlovsko- Mojné-u-Pešků : www.u-pesku.cz

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ubytování na statku, U Pešků, Mojné (Český Krumlov 5 km) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!