www.ferospoj.cz :: TWS sluchátka MUSIC SOUND (24.04.2024 - 22:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

TWS sluchátka MUSIC SOUND

True Wireless sluchátka Music Sound jsou tou pravou volbou pro všechny hudební nadšence, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Ergonomický tvar, elegantní moderní design a velká výdrž baterie díky nabíjecímu boxu z nich dělají společníka na každodenní cestě do práce či do školy a mnoha dalších aktivitách. Po vyjmutí z pouzdra se sluchátka automaticky spárují s Vaším smartphonem či jiným zařízením pomocí Bluetooth a můžete ihned začít nerušeně poslouchat. Sluchátka Music Sound jsou také vybavena integrovaným mikrofonem, který Vám umožní pohodlně vyřizovat telefonické hovory.

Kompaktní box Vaše sluchátka nejen bezpečně uloží, ale umožní Vám je až čtyřikrát plně nabít. Jakmile začne sluchátkům po 2,5 hodinách přehrávání hudby či telefonování docházet energie, stačí je vložit do boxu a nabíjení započne automaticky. Samotný box je poté možné dobít pomocí micro USB kabelu, který je samozřejmě součástí balení. Vybírat můžete z více barevných provedení.

Prodej bezdrátových sluchátek MUSIC SOUND je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu TWS sluchátka MUSIC SOUND naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!