www.ferospoj.cz :: True wireless sluchátka Cellularline Shadow (20.04.2024 - 04:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

True wireless sluchátka Cellularline Shadow

Sluchátka Cellularline Shadow jsou pravou volbou pro všechny hudební nadšence, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Více než uspokujující svobodu dodá stabilní dosah Bluetooth spojení až 10m. Zvuk ze zařízení se do sluchátek přenáší čistě a nezkresleně. Samotná sluchátka na první pohled překvapí svými miniaturními rozměry. Právě díky svým rozměrům a nízké hmotnosti Vám bude připadat, jako když si v uších nesete pouze čistý zvuk. Navíc v uších skvěle drží i při pohybových aktivitách, stačí si vybrat správnou velikost špuntových nástavců. Díky vestavěnému mikrofonu můžete sluchátka Shadow pohodlně použít i pro telefonní hovor. O veškeré ovládání se postará multifunkční tlačítko přímo na sluchátku.

Nabíjecí pouzdro Vaše sluchátka nejen bezpečně uloží, ale umožní Vám je až třikrát plně nabít. Jakmile začne sluchátkům po 2 hodinách přehrávání hudby či telefonování docházet energie, stačí je vložit do pouzdra a nabíjení započne automaticky. Samotné dobíjecí pouzdro dobijete pomocí micro USB kabelu

Prodej bezdrátových sluchátek Cellularline Shadow je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu True wireless sluchátka Cellularline Shadow naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!