www.ferospoj.cz :: True Wireless sluchátka Cellularline Pick s dobíjecím pouzdrem (29.03.2024 - 10:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

True Wireless sluchátka Cellularline Pick s dobíjecím pouzdrem

Bezdrátová sluchátka True Wireless Cellularline Pick s praktickým dobíjecím pouzdrem vám poskytnou naprostou svobodu při poslechu hudby. Praktickým doplňkem je dobíjecí pouzdro, které dokáže celkem 3x plně dobít sluchátka a poskytne dostatek energie na cestách. Po vyjmutí z pouzdra se okamžitě připojí ke spárovanému telefonu pomocí Bluetooth, pomocí technologie Double Master dokonce můžete používat levé nebo pravé sluchátko samostatně. O bezchybnou hudební reprodukci se postará technologie Streaming Top Sound, která optimalizuje bezdrátový přenos zvuku. Při přehrávání hudby vydrží integrovaná baterie až 5 hodin. S vestavěným mikrofonem poslouží Cellularline Pick i pro vyřízení telefonního hovoru. Sluchátka jsou prodávána ve dvou barevných variantách.

Prodej bezdrátových sluchátek Cellularline Pick je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu True Wireless sluchátka Cellularline Pick s dobíjecím pouzdrem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!