www.ferospoj.cz :: True wireless sluchátka Cellularline Java s dobíjecím pouzdrem (19.04.2024 - 20:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

True wireless sluchátka Cellularline Java s dobíjecím pouzdrem

True Wireless sluchátka Cellularline Java jsou tou pravou volbou pro všechny hudební nadšence, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Dokonalá ergonomie, elegantní moderní design a velká výdrž baterie díky nabíjecímu boxu z nich dělají společníka na každodenní cestě do práce či do školy, při sportu a mnoha dalších aktivitách. Po vyjmutí z pouzdra se sluchátka automaticky spárují s Vaším smartphonem či jiným zařízením pomocí Bluetooth a můžete ihned začít nerušeně poslouchat či si vyřídit telefonní hovor. Sluchátka Cellularline Java jsou také vybavena zabudovaným mikrofonem, díky kterému si můžete pohodlně vyřídit telefonní hovorya mít obě volné ruce. O spokojenost náročnějších posluchačů se postará optimalizační technologie Streaming Top Sound. 

Kompaktní box Vaše sluchátka nejen bezpečně uloží, ale umožní Vám je až čtyřikrát plně nabít. Jakmile začne sluchátkům po 3,5 hodinách přehrávání hudby či telefonování docházet energie, stačí je vložit do boxu a nabíjení započne automaticky. Samotný dobíjecí box dobijete pomocí micro USB kabelu. Krabička se sluchátky je lehká a malá, takže se pohodlně vejde do kapsy, kabelky i batohu. Stylová barevná provedení.

Prodej bezdrátových sluchátek Cellularline Java je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu True wireless sluchátka Cellularline Java s dobíjecím pouzdrem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!