www.ferospoj.cz :: True wireless sluchátka Cellularline Flag s dobíjecím pouzdrem (19.04.2024 - 20:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

True wireless sluchátka Cellularline Flag s dobíjecím pouzdrem

True Wireless sluchátka Cellularline Flag jsou tou pravou volbou pro všechny hudební nadšence, kteří ocení osvobození od věčně zamotaných kabelů. Ergonomický tvar, elegantní moderní design a velká výdrž baterie, díky nabíjecímu boxu, z nich dělají společníka na každodenní cestě do práce či do školy a mnoha dalších aktivitách. Po vyjmutí z pouzdra se sluchátka automaticky spárují s Vaším smartphonem či jiným zařízením pomocí Bluetooth 5.0 a můžete ihned začít nerušeně poslouchat. Sluchátka Cellularline Flag jsou také vybavena integrovaným mikrofonem, který Vám umožní pohodlně vyřizovat telefonické hovory. Díky třem různým velikostem špuntů v balení sednou sluchátka opravdu každému a můžete je pohodlně používat i při sportu. Veškeré ovládání je dotykové, přímo na těle sluchátek.

Kompaktní box Vaše sluchátka nejen bezpečně uloží, ale umožní Vám je až šestkrát plně nabít. Jakmile začne sluchátkům po 4 hodinách přehrávání hudby či telefonování docházet energie, stačí je vložit do boxu a nabíjení započne automaticky. Díky minimální hmotnosti i rozměrům se pohodlně vejdou do kapsy, kabelky i batohu. Vybírat můžete z více barevných provedení.

Prodej bezdrátových sluchátek Cellularline Flag je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu True wireless sluchátka Cellularline Flag s dobíjecím pouzdrem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!