www.ferospoj.cz :: Třpytivé zdobení dle fantazie (27.04.2024 - 22:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Třpytivé zdobení dle fantazie

Tvoření bez nepořádku, to je skvělé! Tato sada SES obsahuje šest samolepících karet, které můžete ozdobit lesklou fólií, diamantovými samolepkami, třpytivými samolepkami a bambulemi. Nechte zazářit hřívu jednorožce nebo nalepte mořské panně lesklý ocas. Vrchní vrstva na samolepících kartách lze snadno odstranit a tvoření může začít. 

SES je holandská firma, která je na trhu již od roku 1972. Se svými kreativními hračkami se řadí mezi absolutní světovou špičku. Zaměřuje se především na výrobu výtvarných materiálů pro děti od 3 do 14 let. Mezi sadami naleznete zejména výtvarné sady, malování, sádrové odlitky, tvorba předmětů, také zatloukačky a dřevěné stavebnice. Dlouhodobé zkušenosti jsou aplikovány na každý výrobek. Všechny hračky jsou vyráběny v té největší kvalitě. Zároveň jsou bezpečné a padnou do každé ručičky.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Třpytivé zdobení dle fantazie naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!