www.ferospoj.cz :: Trampolína G21 SpaceJump, s ochrannou sítí + schůdky zdarma (29.03.2024 - 15:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Trampolína G21 SpaceJump, s ochrannou sítí + schůdky zdarma

Trampolína G21 SpaceJump

Tato trampolína obsahuje pevnou a hustě propletenou vnitřní ochrannou síť, díky které se nemusíte bát úrazů o rámové obloukové sloupky trampolíny či nechtěné zachycení (například prstu) v oku sítě. Sloupky svým prohnutím zvětšují prostor mezi sítí a sloupkem samotným. Skákací plocha trampolíny G21 je z pevného materiálu s protiskluzovou vrstvou a speciální úpravou, díky níž si při skákání neodřete kůži na nohou. Pro minimalizaci rizika poranění při skákání na trampolíně je kryt pružin vyroben z odolného nepromokavého materiálu s měkkou výplní. Kryty bočních sloupků trampolíny jsou také obaleny měkkou pěnou v nepromokavém pouzdře. Pro pohodlný vstup na trampolínu dodáváme trampolínu G21 SpaceJump s žebříkem, který se připevní pod otvor v ochranné síti. Při skákání můžete vstup na trampolínu zajistit uzavíratelným zipem a pojistnou přezkou.

V naší nabídce naleznete více berevných variant a několik průměrů, viz výše.

Prodej trampolín je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Trampolína G21 SpaceJump, s ochrannou sítí + schůdky zdarma naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!