www.ferospoj.cz :: TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme (28.03.2024 - 16:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme

TPU gelové pouzdro FIXED slouží jako jednoduchá, ale přesto efektivní ochrana vašeho chytrého telefonu Realme. Pouzdro je vyrobeno z odolného a ohebného TPU materiálu přesně na míru daného zařízení. Díky přesně padnoucím výřezům nezakrývá konektory na sluchátka a nabíjení. Chrání boční a zadní části vloženého přístroje nejen před poškrabáním a případnými pády, ale také před usazováním nečistot. Gelové pouzdro je v plně transparentním provedení, tudíž nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Okraje pouzdra lehce přesahují displej a chrání ho tak před poškrabáním. Pro maximální ochranu telefonu je však vhodné doplnit pouzdro sklem na displej.

Prodej gelových pouzder FIXED pro smartphone Realme je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu TPU gelové pouzdro FIXED pro Realme naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!