www.ferospoj.cz :: TPU folie na displej FIXED Invisible Protector pro OnePlus (25.04.2024 - 03:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

TPU folie na displej FIXED Invisible Protector pro OnePlus

Extrémně odolná ochranná fólie FIXED Invisible Protector je ideální volbou pro ochranu displeje Vašeho mobilního telefonu OnePlus. Všechny fólie jsou na míru vyrobené konkrétním modelům OnePlus, čímž je zaručena rozměrová přesnost a nemusíte tedy fólii před aplikací nijak upravovat. Výčet konkrétních modelů naleznete v tabulce variant výše. 

Největší předností skla FIXED Invisible Protector je, že zakryje celou plochu displeje včetně zaoblených okrajů a poskytuje tak kompletní ochranu. Díky tloušťce pouhých 0,125 mm je fólie nenápadná na pohled i na dotyk a zároveň kompatibilní se všemi ochrannými pouzdry a kryty. Zachovává vysokou citlivost dotyku, jas i barvy. Spolehlivě ochrání displej Vašeho mobilního telefonu před poškrábáním a nečistotami. Každé balení obsahuje 2 ks fólie.

Instalaci ochranné fólie na displej telefonu zvládnete bez problémů sami. Vše potřebné k instalaci naleznete v balení. 

Prodej ochranných fólií na OnePlus je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu TPU folie na displej FIXED Invisible Protector pro OnePlus naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!