www.ferospoj.cz :: Tmel silikonový (02.05.2024 - 04:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tmel silikonový

Tmel silikonový

Silikonový tmel v kartuši má objem 310 ml. Tento neutrální silikonový tmel doporučujeme použít jen k drobnému dotěsnění spojů. Kompatibilní s polykarbonátem.

Tmely jiných dodavatelů nemusí být kompatibilní s chemickou strukturou námi nabízených desek a mohou způsobit jejich rychlé popraskání (nepoužívejte ani tmely, které jejich výrobce doporučuje pro polykarbonáty; polykarbonátů je totiž více druhů a tmel nemusí být nutně kompatibilní s každým). Není možné používat jiné typy tmelů např. na bázi polymerů nebo lepidla – způsobí poškození desky, které vede k jejímu popraskání. Tmel je testovaný na kompatibiltu s polykarbonátem a je doporučený přímo výrobcem polykarbonátu a plexiskla firmou Brett Martin. Po jeho použití polykarbonát ani plexisklo nepopraskají.

Kompatibilitu tohoto tmelu s polykarbonátem, plexisklem nebo PETG deskou od jiných výrobců než Brett Martin negarantujeme!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tmel silikonový naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!