www.ferospoj.cz :: Textilní pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus (25.04.2024 - 07:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Textilní pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus

Textilní pouzdro Novel pro tablety s úhlopříčkou 10-11" je ideální pro ochranu Vašeho tabletu před nástrahami všedního dne. Univerzální chytrý systém uchycení tabletu umožňuje použít pouzdro pro všechny zařízení s maximálními rozměry 260 x 175 mm. Přední odklápěcí strana je jištěna zavíráním na magnet. Na zadní straně najdete kapsu na stylus, který tak bude v bezpečí před ztrátou a vždy pěkně po ruce. Pro pohodlnější používání tabletu můžete přeměnit pouzdro Novel Tab do praktického stojánku.

Prodej textilních pouzder Novel je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Textilní pouzdro pro 10,1" tablety FIXED Novel se stojánkem a kapsou pro stylus naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!