www.ferospoj.cz :: Textilní kostky NINY (18.05.2024 - 06:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Textilní kostky NINY

Všechny látkové kostky obsahují různé hrací komponenty: chrastítka, kousátka, pískátka, zrcátko vyrobené z bezpečnostní fólie ve kterém může dítě pozorovat svůj obličej a části vydávající zvuky mačkaného papíru. 

Barevné látkové kostky s motivy zvířátek. Kostky jsou vyrobeny tak, aby jednotlivé stěny k sobě ladily. Dítě je může ukládat na sebe nebo skládat obrázky k sobě. Hračka stimuluje dětské smysly a jemnou motoriku, koordinaci oko - ruka, podporuje rozvoj dětské představivosti. Kostky jsou uloženy do plastového obalu, do kterého je můžete po ukončení hry opět uložit.

Výrobky značky Niny spadají pod českou společnost Olymptoty. Výrobky vznikají ve spolupráci s Britou Hurter, což je osobitá a uznávaná německá designérka. Hračky Niny se zaměřují především na naše nejmenší a to již od jejich narození - věk 0+. Kvalita a bezpečnost použivých materiálů je samozřejmostí.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Textilní kostky NINY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!