www.ferospoj.cz :: Teploměr bezkontaktní IR, průmyslový, se sondou, FORTUM (28.04.2024 - 20:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Teploměr bezkontaktní IR, průmyslový, se sondou, FORTUM

Teploměr bezkontaktní IR, průmyslový, se sondou, FORTUM

Měření bezkontaktním teploměrem je velmi rychlé a snadné a lze tak zjišťovat teplotu objektů, u kterých to není možné provést kontaktním způsobem, např. pohybujících se objektů (rotující hřídele nebo výrobků na dopravním pásu), dále vodičů pod napětím, potravin, kapalin a předmětů jinak těžce měřitelných nebo špatně přístupných a vzdálených. Můžete využít kontaktního měření sondou od -50°C do 800°C (sonda sama má rozsah měření až 1000°C). 12-ti bodové laserové ukazovátko signalizuje celou kruhovou plochu, ve které probíhá měření. Optické rozlišení, tedy poměr mezi vzdáleností přístroje a průměrem této kruhové měřené plochy je konstantně nastaven na 12:1. Možnost nastavení emisivity (vyzařování jednotlivých materiálů) v rozmezí 0,1-1,0 (dle hodnot v návodu) umožňuje dosáhnout přesnějších výsledků měření. Přístroj disponuje možností UV nasvícení (vl. d. 400-435nm) pro detekci látek viditelných pouze pod UV zářením.

!!TENTO TEPLOMĚR NELZE POUŽÍT JAKO LÉKAŘSKÝ TEPLOMĚR ZA ÚČELEM ZJIŠTĚNÍ TEPLOTY LIDSKÉHO TĚLA!!

FORTUM je top kvalitní řada určená pro průmyslové a profi použití. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej teploměrů bezkontaktních IR, průmyslových, se sondou, FORTUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Teploměr bezkontaktní IR, průmyslový, se sondou, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!