www.ferospoj.cz :: Teploměr bezkontaktní IR průmyslový, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 11:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Teploměr bezkontaktní IR průmyslový, EXTOL PREMIUM

Teploměr bezkontaktní IR průmyslový, EXTOL PREMIUM

Jednobodové laserové ukazovátko signalizuje střed kruhové plochy, ve které probíhá měření. Optické rozlišení, tedy poměr mezi vzdáleností přístroje a průměrem této kruhové měřené plochy je konstantně nastaven na 12:1. Možnost nastavení emisivity (vyzařování jednotlivých materiálů) v rozmezí 0,1-1,0 (dle hodnot v návodu) spolu s možností vlastní kalibrací přístroje lze dosáhnout přesnějších výsledků měření. Dále teploměr obsahuje LCD podsvícený s indikací funkcí včetně nabití baterií.

!!TENTO TEPLOMĚR NELZE POUŽÍT JAKO LÉKAŘSKÝ TEPLOMĚR ZA ÚČELEM ZJIŠTĚNÍ TEPLOTY LIDSKÉHO TĚLA!!

Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej  je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Teploměr bezkontaktní IR průmyslový, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!