www.ferospoj.cz :: Tenké pouzdro typu kniha FIXED Topic pro Apple iPhone (29.03.2024 - 07:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tenké pouzdro typu kniha FIXED Topic pro Apple iPhone

Tenké pouzdro typu kniha FIXED Topic je elegantní a praktická ochrana navržena přímo pro váš chytrý telefon Apple iPhone. Flipové pouzdro je vyrobeno z kvalitní a odolné PU kůže, jednoduchý design zdobí prošité okraje. Přední odklápěcí část pouzdra kryje displej telefonu a navíc obsahuje magnet, který brání samovolnému otevření. Tento typ pouzdra tedy chrání před poškozením nejen boční a zadní části přístroje, ale také displej. Na vnitřní straně odklápěcí části se nachází praktická kapsa na kreditní kartu, vizitku či složenou bankovku. Uvnitř pouzdra je vsazen TPU kryt pro snadné vložení a spolehlivé uchycení telefonu. Pouzdro poskytuje snadný přístup ke všem tlačítkům a konektorům. Na zadní straně je otvor pro fotoaparát, případně i pro čtečku otisku prstů. Díky důmyslné konstrukci lze pouzdro nastavit do pozice stojánku pro pohodlné sledování videí. Flipové pouzdro FIXED Topic zajistí vašemu telefonu dostatečnou ochranu ve stylovém provedení.

Prodej ochranných pouzder FIXED Topic pro Apple iPhone je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tenké pouzdro typu kniha FIXED Topic pro Apple iPhone naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!