www.ferospoj.cz :: Teleskopický selfie stick FIXED v luxusním hliníkovém provedení (29.03.2024 - 14:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Teleskopický selfie stick FIXED v luxusním hliníkovém provedení

Teleskopická selfie tyč FIXED je ideálním doplňkem pro pořizování fotek či natáčení videí na výletech či dovolených. Selfie tyč je propojena s Vaším mobilním telefonem přes Bluetooth 3.0 a má vestavěnou dobíjecí baterii s výdrží až 300 hodin v pohotovostním režimu. Je vhodná pro mobilní telefony se systémem iOS (5.0 a vyšší) i Android (4.2.2 a vyšší). Pět částí teleskopického ramena z odolné hliníkové slitiny se roztáhne až do délky 97cm a otočný kloub Vám umožní nastavit telefon do ideální polohy pro ten nejlepší záběr. Selfie tyč se vejde do každé brašny či batohu - složená měří pouhých 23 cm a váží 161 g. Pořiďte si dokonalé autoportréty či skupinové fotky bez omezení!

Upozornění: Některé mobilní telefony s operačním systémem Android nemusí podporovat funkci dálkového ovládání spouště přes Bluetooth. Nemusíte se ale bát - správné fungování dálkového ovládání u těchto modelů lze řešit pomocí aplikace FIXED SMILE.

Prodej teleskopických selfie tyčí FIXED je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Teleskopický selfie stick FIXED v luxusním hliníkovém provedení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!