www.ferospoj.cz :: Taška na aku nářadí, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 12:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Taška na aku nářadí, EXTOL PREMIUM

Taška na aku nářadí, EXTOL PREMIUM

Taška disponuje 6 gumovými nožičkami zlepšující její stabilitu. Popruhy rukojetí jsou vedeny pod dnem tašky a mají zesílené šití. V tašce naleznete 3 kapsy pro baterii do 4Ah, 2 kapsy pro baterii do 6Ah, 2 kapsy pro nabíječku a 2 vnější kapsy. Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej tašek na aku nářadí, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Taška na aku nářadí, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!