www.ferospoj.cz :: Tác sušící pro sušičku Mistral, sada 10 ks (11.05.2024 - 17:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tác sušící pro sušičku Mistral, sada 10 ks

Sušící tác pro sušičku Mistra

Sušící vložka G21 na sušení tekutých surovin je nepřilnavá, takže se na ni nic nelepí. S rozměry 36,5 x 38,5 cm je určena do sušičky G21 Mistral s časovačem. Povrch sušícího tácu je snadno omyvatelný, stačí jej po sušení opláchnout vodou.

V sušičkách potravin G21 nemusíte sušit jen potraviny, nakrájené na plátky. Mužete připravit vynikající pochoutku z domácího jogurtu, ovocnou dřeň, pastu nebo placku, nechte vykynout těsto. Se sušícím tácem to jde snadno a pohodlně.

Prodej sušících táců je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tác sušící pro sušičku Mistral, sada 10 ks naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!