www.ferospoj.cz :: Tablety do bazénu 4v1, Cranit Quatro tablety (24.04.2024 - 14:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tablety do bazénu 4v1, Cranit Quatro tablety

Tablety do bazénu 4v1, Cranit Quatro tablety

Tablety do bazénu 4v1, Cranit Quatro jsou celosezónní víceúčelový dezinfekční přípravek, který se používá pro průběžné udržování vody. Tablety Quatro dezinfikují vodu, likvidují řasy a bakterie, zabraňují jejich růstu, stabilizují aktivní chlór a umožňují vyvločkování nečistot.

Dávkování

Každých 6 - 8 dní dávkujte 1 tabletu při teplotě vody do 25 °C, při teplotě nad 25 °C dávkujte 2 tablety na 30 m3 vody.

Návod k použití

Před použitím tablet 4v1, Cranit Quatro přeměřte testerem hodnotu pH a upravte ji pomocí přípravků Cranit, pH plus a Cranit, pH minus na 6,8 - 7,6. Poté proveďte počáteční dezinfekci vody přípravkem Cranit, Chlor šok. Potřebné množství tablet vložte do skimmeru, plováku či jiného dávkovače. Pro správnou účinnost tablet Quatro musí být zapnuta filtrace.

Dezinfekční tablety nikdy neházejte přímo do bazénu, mohlo by dojít k poškození bazénové plachty. Nepoužívejte přípravek s jinou než zmíněnou bazénovou chemií.

1x týdně kontrolujte hodnotu pH a obsah aktivního chloru ve vodě pomocí Cranit testeru 4v1. Hodnotu aktivního chlóru udržujte v hodnotách 0,3 – 0,8 mg/l.

Používejte tablety 4v1, Cranit Quatro bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Prodej tablet do bazénu 4v1, Cranit Quatro je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tablety do bazénu 4v1, Cranit Quatro tablety naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!