www.ferospoj.cz :: Svítilna CREE + LED COB s magnetem,EXTOL LIGHT (03.05.2024 - 11:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Svítilna CREE + LED COB s magnetem,EXTOL LIGHT

Svítilna CREE + LED COB s magnetem, EXTOL LIGHT

Ruční svítilna má koncentrovaný světelný paprsek do dálky. Její součástí je také širokoúhlé světlo vhodné pro osvětlení velkých ploch. Toho širokoúhlé světlo je chráněno tělem svítilny a zapíná se povytažením. Základna svítilny je vybavena silným magnetem, což umožňuje její přichycení na kovové předměty. Svítilna umožňuje nastavení 3 módů světla - 100% intenzita, 50% intenzita a blikání a využijete ji např. v domácnosti, na zahradě nebo při kempování. Svítilna je napájena 4 bateriemi AAA, 1,5 V, které nejsou součástí balení.

V sortimentu našeho e-shopu seženete také další možnosti svítidelosvětlení a aku světel.

Prodej svítilen je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Svítilna CREE + LED COB s magnetem,EXTOL LIGHT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!